Σήμερα το έκτακτο διάγγελμα του Μπόρις Τζόνσον

Σήμερα το έκτακτο διάγγελμα του Μπόρις Τζόνσον

Μπροστά στην έξαρση των κρουσμάτων του μεταλλαγμένου κορονοϊού ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θα απευθύνει το βράδυ της Δευτέρας έκτακτο τηλεοπτικό διάγγελμα, στο οποίο αναμένεται να ανακοινώσει νέα περιοριστικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η επιβολή ενός νέου αυστηρού lockdown.

«Η εξάπλωση της νέας μετάλλαξης της Covid-19 έχει οδηγήσει στην ταχεία κλιμάκωση του αριθμού των κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Ο πρωθυπουργός είναι σαφής για το γεγονός ότι επιπλέον μέτρα πρέπει να ληφθούν. Θα τα ανακοινώσει το βράδυ», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Βρετανού πρωθυπουργού. Οι ανακοινώσεις από τον Μπόρις Τζόνσον αναμένονται στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι