Συμπλοκή στη Μύκονο: Επτά συλλήψεις Πακιστανών – Eξακολουθεί να αναζητείται ο δολοφόνος

Συμπλοκή στη Μύκονο: Επτά συλλήψεις Πακιστανών – Eξακολουθεί να αναζητείται ο δολοφόνος

Μετά από 15 προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, οι αστυνομικοί καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες, να μετατρέψουν τις επτά από τις προσαγωγές σε συλλήψεις. Αυτές αφορούν στην συμπλοκή μεταξύ περίπου 25 Πακιστανών, την οπλοφορία και την κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο άνδρας που μαχαίρωσε δύο ομοεθνείς τους, σκοτώνοντας τον έναν από αυτούς, εξακολουθεί να αναζητείται.

Ο τραυματίας εν τω μεταξύ χειρουργήθηκε και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Τα βίαια επεισόδια έγιναν επειδή ο καταζητούμενος δράστης και τα θύματα είχαν λογομαχήσει το πρωί για άγνωστο λόγο -πιθανόν για δοσοληψίες με ναρκωτικά- και η νυχτερινή συμπλοκή ήταν στην ουσία συνέχεια της πρωινής διαμάχης. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι προσωπικές αντεγκλήσεις των τριών ανδρών γενικεύθηκαν σε “σύρραξη” καθώς ανήκαν σε διαφορετικές συμμορίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι