Συνελήφθη γυναίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στη Βοιωτία – Ομολόγησε ότι είπε ψέματα

Ενδοοικογενειακή βία: 80 περιστατικά σε όλη τη χώρα την Κυριακή - 55 συλλήψεις

Νεαρή γυναίκα για άγνωστους λόγους κατήγγειλε ψευδώς στην αστυνομία ότι την βίασαν τέσσερις άνδρες, αλλά τελικά, καθώς έπεφτε σε πολλές αντιφάσεις, “έσπασε” και ομολόγησε ότι “όλα αυτά τα είχε πλάσει με τη φαντασία της”.

Το πρώτο που κίνησε υποψίες ήταν το γεγονός ότι η ηλικίας 32 ετών γυναίκα δεν ήθελε να την εξετάσει ιατροδικαστής, παρότι οι αστυνομικοί της είπαν ότι μόνον έτσι θα καταδικαστούν -όταν συλληφθούν- οι βιαστές της, διότι χωρίς επιστημονική τεκμηριωση ότι υπέστη βιασμό, η κατηγορία δεν θα σταθεί.

Ομως οι αστυνομικοί είχαν ήδη αμφιβολίες γιατί από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο που τους είπε η γυναίκα ότι την απήγαγαν, δεν φαινόταν καμία τέτοια ενέργεια. Η ίδια είχε πει ότι γνώρισε έναν άνδρα στο διαδίκτυο, και ενώ τον περίμενε στο ραντεβού που έκλεισαν, παρουσιάστηκαν με το ΙΧ τους τέσσερις “βιαστές”. Ο ένας της έκλεισε το στόμα και τα μάτια με ένα μαντίλι και την έβαλε δια της βίας στο ΙΧ. Εν συνεχεία την βίασαν -όπως είπε- στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου και μετά την εγκατέλειψαν σε ένα δρόμο.

Είπε ότι κάποια στιγμή το μαντίλι μετακινήθηκε και μπόρεσε να δει τον έναν δράστη, που ήταν ψηλός και ξανθός. Όταν την ρώτησαν αν θα μπορούσε να τον αναγνωρίσει, δίστασε και είπε “όχι”. Τελικά παραδέχθηκε ότι ήταν όλα ένα δικό της σενάριο, αλλά δεν ξέρουμε τους λόγους που το έκανε, αν δηλαδή ήθελε απλώς να τραβήξει την προσοχή ή αν σκόπευε να ταλαιπωρήσει κάποιον συγκεκριμένο άνδρα που θα συλλαμβάνετο ως “δράστης”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι