Σύσκεψη για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης

Σύσκεψη για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο σύσκεψη για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων μερών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

Ο κ. Λετυμπιώτης δήλωσε τα εξής: «Η σημασία του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου τόσο ως στρατηγικό έργο όσο και ως προς την οικονομική του διάσταση και ως προς τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας μας και της ΕΕ είναι αδιαμφισβήτητη. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση προσεγγίζει το όλο θέμα με υπευθυνότητα και τη δέουσα επιμέλεια με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Κυπριακού λαού».

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Οικονομικών και Υφυπουργός παρά τω Προέδρω εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο υπουργός Ενέργειας εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπρόσωποι του ΑΔΜΗΕ, της εταιρείας NEXANS και στελέχη της Νομικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx