Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ζάκυνθο η αδελφή πρωταθλητή πυγμάχου της Βρετανίας

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ζάκυνθο η αδελφή πρωταθλητή πυγμάχου της Βρετανίας

Η 19χρονη Λίλι Σίμπσον, αδερφή του Βρετανού πρωταθλητή μεσαίων βαρών πυγμάχου, Κάλουμ Σίμπσον, βρισκόταν στη Ζάκυνθο για διακοπές όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο και τελικά μετά από δεκαήμερη μάχη σε ΜΕΘ, στην Αθήνα, κατέληξε.

Ο γνωστός πυγμάχος σε ανάρτησή του γράφει ότι η μικρή αδελφή του διακομίσθηκε στην Αθήνα αλλά παρά τις προσπάθειες όλων, δεν τα κατάφερε. «Με ραγισμένη καρδιά, ενημερώνω ότι η όμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά πάρα τις τεράστιες προσπάθειες των ιατρών, η Λίλι κατέληξε». Δεν γνωρίζουμε πώς και πού ακριβώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στη Ζάκυνθο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx