Στην Κύπρο για τριμερή με Αίγυπτο αύριο ο Μητσοτάκης

Πύρινη κόλαση στην Κύπρο –Εκκενώθηκαν χωριά, βοήθεια από Ελλάδα και Ισραήλ, slpress

Στην Κύπρο μεταβαίνει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου.

Στο επίκεντρο της τριμερούς συνάντησης στη Λευκωσία θα τεθούν η τουρκική παραβατικότητα και η κλιμακούμενη ένταση της Άγκυρας που εξακολουθεί να προκαλεί με το Ορούτς Ρέις ανοικτά του Καστελλόριζου.

Στις  09.30 π.μ., ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και  στις 10.50 π.μ. με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι . Στις 11.15, είναι προγραμματισμένη η έναρξη των συνομιλιών των αντιπροσωπειών της Τριμερούς Συνόδου. Στις 12.45, οι τρεις ηγέτες θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στον Τύπο και στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι