Στο νοσοκομείο ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης – Έπιασε φωτιά το σπίτι του

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Ελευσίνα

Πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σε κακή κατάσταση και με βαριά δύσπνοια το ζευγάρι που ζούσε εκεί και που η φωτιά “το έπιασε” στον ύπνο. Πρόκειται για τον γνωστό και από τις περιγραφές του σε αθλητικούς αγώνες αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη, 82 ετών, και τη σύζυγό του.

Η κατάσταση του κ. Μαυρομμάτη κρίνεται σοβαρή. Ο αθλητικογράφος που έχει περιγράψει Ολυμπιακούς Αγώνες και πολλά Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου, είχε εκλεγεί και ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2004.

Διετέλεσε γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικών Δημοσιογράφων (AIPS), μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, και συνεργάτης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ). Ήταν διευθυντής Τύπου και Επικοινωνίας στην ελληνική επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι