Στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Επιτυχής η επέμβαση στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που βρίσκεται στις ΗΠΑ διακομίστηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον λόγω αδιαθεσίας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αμέσως πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί, και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington University για ιατρική παρακολούθηση. Ο κ. Βαρθολομαίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ  μετά από 12 χρόνια, καθώς η τελευταία του επίσημη επίσκεψη του είχε πραγματοποιηθεί το 2009.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι