Στο Πετροχώρι Ξάνθης για την άσκηση Olympic Cooperation αύριο ο Δένδιας

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου συνιστά ευκαιρία ιστορικής και εθνικής ενδοσκόπησης, δηλώνει ο Δένδιας

Την τελική φάση της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων Olympic Cooperation – 23 στο πεδίο βολής Πετροχωρίου Ξάνθης, θα παρακολουθήσει αύριο, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στην άσκηση, συμμετέχουν, εκτός από τις Ελληνικές ‘Ενοπλες Δυνάμεις, χερσαίες δυνάμεις από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Γεωργία.

Επίσης, θα παραστούν παρατηρητές από εννέα χώρες και συγκεκριμένα την Αίγυπτο, την Αλβανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αρμενία, την Ιορδανία, την Ινδία, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Σαουδική Αραβία. O κ. Δένδιας θα επισκεφθεί την Ξάνθη όπου θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου Παντελεήμονα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι