Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε αποθήκη πλαστικών στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο – Πυρκαγιά σε αποθήκη πλαστικών

Υπό έλεγχο τέθηκε το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά τη Δευτέρα σε αποθήκη πλαστικών στον Ασπρόπυργο. Η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών του εργοστασίου και σχηματίστηκε πυκνό νέφος καπνού στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προκλήθηκε από κεραυνό.

Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις, 20 οχήματα με 50 πυροσβέστες και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Επί τόπου έφτασαν και υδροφόρες ΟΤΑ. Οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί λόγω των πλαστικών που καίγονται σε μεγάλη έκταση και των ισχυρών ανέμων που δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής.

Λόγω της πυρκαγιάς είχε γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό. Στις 11 το βράδυ εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους διαμένουν στην περιοχή (σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων) με προειδοποίηση  για τους καπνούς.

«Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπρόπυργου Αττικής. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών», αναφέρει.

285989675_3151180861810034_3570425684003311563_n

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι