Συναντήθηκαν, αλλά για λίγο, Τραμπ και Πούτιν

Συναντήθηκαν, αλλά για λίγο, Τραμπ και Πούτιν

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του  Ντόναλντ Τραμπ είχαν  μία σύντομη συνάντηση, την Παρασκευή, στο περιθώριο της συνόδου της ομάδας  των 20.

Την ανακοίνωση έκανε ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσάκοφ, δηλώνοντας παραλλήλως ότι και ο ίδιος συναντήθηκε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον και ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για να συνεχίσουν τις επαφές  τους.  Ο Ουσάκοφ ανέφερε τέλος ότι δεν είναι σίγουρος για το πότε θα ξανασυναντηθούν οι πρόεδροι  Πούτιν και Τραμπ.

Την ίδια ώρα ο Τραμπ, σε ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια Μπους, ακύρωσε την συνέντευξη Τύπου, που ήταν προγραμματισμένη στο περιθώριο της διάσκεψης της G20. «Θα περιμένουμε μέχρι να γίνει η κηδεία και μετά θα έχουμε μία συνέντευξη  Τύπου» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version