Συνεχίζει επιχειρήσεις στην Συρία, η πρώτη δήλωση Ερντογάν

Συνεχίζει επιχειρήσεις στην Συρία, η πρώτη δήλωση Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που επανεξελέγη πρέδρος της Τουρκίας δήλωσε, απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του, ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να «απελευθερώνει εδάφη στη Συρία».

Στην επινίκια ομιλία του προς υποστηρικτές του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKΡ) ο Ερντογάν διεμήνυσε επίσης ότι η Τουρκία θα δράσει πιο αποφασιστικά εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ο Ερντογάν επανεξελέγη πρόεδρος της Τουρκίας την Κυριακή από τον πρώτο γύρο. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, ο Ερντογάν συγκέντρωσε το 52,5% των ψήφων με το 99% των εκλογικών τμημάτων να έχει ενσωματωθεί, ενώ η συμμαχία στην οποία δεσπόζει το AKΡ συγκέντρωσε το 53,61% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν ταυτόχρονα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version