Συνωστισμός και στα beach bar της παραλιακής στην Αθήνα – 20.000 πρόστιμο και λουκέτο για 2 μήνες

Συνωστισμός και στα beach bar της παραλιακής στην Αθήνα – 20.000 πρόστιμο και λουκέτο για 2 μήνες

Πάνω από 1.000 άτομα συνωστίσθηκαν χθες το βράδυ σε γνωστό μπιτς μπαρ της παραλιακής στον Άλιμο, παρά τις προειδοποιήσεις  των αρχών και όσα υπαγορεύει η κοινή λογική.

Ενώ νωρίς στα μπαρ κρατούνται κάποια όρια στους εισερχομένους, αργά τη νύχτα ανοιγουν οι πόρτες και παρατηρούνται εικόνες προ κορονοϊού, με σαμπάνιες και βεγγαλικά και όλα τα ντεσού ενός νορμάλ γλεντιού ανέμελων πολιτών

Υπενθυμίζεται ότι και στην Ιταλία το ίδιο είχε παρατηρηθεί προτου καταρρεύσει η χώρα, δηλαδή ειδικά οι νέοι γλεντούσαν κανονικά και εργάζονταν οι περισσότεροι επίσης κανονικά, ενώ πολλοί συνέχιζαν ανέμελα στο ίδιο μοτιβο ακόμα και όταν επιβλήθηκε (θεωρητικά) απαγόρευση κυκλοφορίας. Μόνον οταν άρχισαν να καταρρέουν τα νοσοκομεία “μαζεύτηκε” ο κόσμος, αλλά η ζημιά είχε πλέον γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Αλίμου κινεί τις διαδικασίες για σφράγισμα του μαγαζιού και προτίθεται να αλλάξει το ωράριο των καταστημάτων για να μη γίνονται πάρτι.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι