Τα σημερινά κρουσματα σε Αθήνα, Πειραιά, περιφέρειες – Πάλι μειωμένα τεστ

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 444 νέα κρούσματα, αλλά και πάλι τα τεστ ήταν μειωμένα, χωρίς καν να πρόκειται για αργία ή γιορτή. Συγκεκριμένα έγιναν περίπου 17.000 αντί για 30.000 και 40.000 τεστ που γίνονταν Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Τα 180 εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 56 στη Θεσσαλονίκη. Στην Αττική τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται (όπως πάντα) στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας. Αυτή η ανεξήγητη  ασυνέχεια στον αριθμό των τεστ προκαλεί και μια πλασματική εικόνα αισιοδοξίας καθώς τα κρούσματα εμφανίζονται πολύ λιγότερα από όσα είναι.

Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη

Ανατολική Αττική 15
Δυτική Αττική 20
Δυτικός Τομέας Αθηνών 21
Βόρειος Τομέας Αθηνών 24
Κεντρικός Τομέας Αθηνών 59
Νότιος τομέας Αθηνών 14
Πειραιάς 27
Θεσσαλονίκη 56

Η ανατολική Αττική περιλαμβάνει: Θρακομακεδόνες, Διόνυσο, Κορωπί, Λαυρεωτική, Μαραθώνα, Ωρωπό, Παλλήνη,Παιανία, Ραφήνα, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Λούτσα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα. Η δυτική Αττική περιλαμβάνει: Άνω Λιόσια, Ερυθρές, Μάνδρα Βίλια, Φυλή, Ζεφύρι, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Μαγούλα, Οινόη.

Ο βόρειος τομέας Αθηνών περιλαμβάνει: Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Κηφισιά, Πεύκη, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Παπάγου, Πεντέλη, Ψυχικό, Χαλάνδρι. Ο κεντρικός τομέας Αθηνών περιλαμβάνει: δήμο Αθηναίων, Βύρωνα, Γαλάτσι, Δάφνη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή και Ν. Φιλαδέλφεια. Ο δυτικός τομέας περιλαμβάνει: Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Αγίους Αναργύρους, Λιόσια/ Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι. Ο νότιος τομέας Αθηνών περιλαμβάνει: Άγιο Δημήτρη, Γλυφάδα, Άλιμο, Αργυρούπολη/Ελληνικό, Μοσχάτο, Ταύρο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο.

Κατά περιφερειακές ενότητες

Αιτωλοακαρνανία  10
Αργολίδα 3
Αρκαδία 2
Αττική 180
Αχαΐα 24
Βοιωτία 8
Δράμα 1
Εβρος 3
Εύβοια 5
Ζάκυνθος 1
Ηλεία 1
Ημαθία 2
Ηράκλειο 7
Θάσος 1
Θεσσαλονίκη 56
Θήρα 2
Ιωάννινα 1
Καβάλα 8
Καρδίτσα 6
Καστοριά 1
Κιλκίς 3
Κοζάνη 12
Κορινθία 2
Λακωνία 15
Λάρισα 15
Λέσβος 6
Λήμνος 2
Μαγνησία 6
Μεσσηνία 1
Ξάνθη 4
Πειραιάς 27
Πέλλα 2
Πιερία 7
Ρέθυμνο 2
Σέρρες 3
Τρίκαλα 13
Φθιώτιδα 8
Φωκίδα 1
Χαλκιδική 2
Χανιά 1
Χίος 1
Υπό διερεύνηση 2

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι