Τέσσερις νεκροί από πυρκαϊά σε νοσοκομείο της Ιταλίας

Τέσσερις νεκροί από πυρκαϊά σε νοσοκομείο της Ιταλίας

Φωτιά σε ιταλικό νοσοκομείο στέρησε τη ζωή από τέσσερις ηλικιωμένους

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πυρκαγιά που την περασμένη νύχτα ξέσπασε σε νοσοκομείο του Τίβολι, σε απόσταση πενήντα χιλιομέτρων από την Ρώμη.

Στις φλόγες παγιδεύθηκαν τέσσερις ηλικιωμένοι ασθενείς, δυο άνδρες και δυο γυναίκες, ηλικίας 76, 84, 85 και 86 ετών. Το νοσοκομείο εκκενώθηκε και πολλοί από τους συνολικά διακόσιους ασθενείς μεταφέρθηκαν προσωρινά σε κλειστό γυμναστήριο και στα εξωτερικά ιατρεία. Πολλά νεογέννητα σώθηκαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστών. Αρχικά μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρα και στην συνέχεια σε νοσοκομεία της Ρώμης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο όπου μεταφέρονται ειδικά απορρίμματα, στην αυλή του νοσοκομείου. Η εισαγγελία του Τίβολι ξεκίνησε έρευνα με στόχο την απόδοση ευθυνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι