Θα κλείσει για πέντε μέρες το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Θα κλείσει για πέντε μέρες το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Κλειστό θα παραμείνει το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης «Νίκος Καζαντζάκης» από τις 19 έως τις 24 Φεβρουαρίου καθώς κατά το διάστημα αυτό θα εκτελούνται προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αερολιμένα.

Στο πλαίσιο αυτό η AEGEAN ανακοίνωσε ήδη την αναγκαστική αναστολή των προγραμματισμένων πτήσεών της από και προς το Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει ότι έχει μεριμνήσει για την προσθήκη επιπλέον πτήσεων τόσο προς το αεροδρόμιο των Χανίων (δύο επιπλέον πτήσεις καθημερινά), όσο και προς το αεροδρόμιο της Σητείας (μια επιπλέον πτήση καθημερινά), οι οποίες θα εκτελούνται με Airbus 320. Αντίστοιχα, οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο των Χανίων. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα ταξιδιωτικά γραφεία από τα οποία προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορουν να επικοινωνούν με την AEGEAN στο τηλέφωνο 210 6261000.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι