Θεσσαλονίκη: Έκρυβε 3 κιλά ηρωίνη σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε 3 κιλά ηρωίνη σε διαμέρισμα

Σε κρύπτη ναρκωτικών είχε μετατρέψει διαμέρισμα όπου διέμενε στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης γυναίκα, 31 ετών, η οποία συνελήφθη, κατηγορούμενη ως μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ενώ στο διαμέρισμα – «καβάτζα» εντοπίστηκαν, κατόπιν επιχείρησης, έξι δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 143 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συλληφθείσα κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης των ναρκωτικών, ενώ πρωταγωνιστικός ρόλος στη δράση του κυκλώματος αποδίδεται σε Ελληνίδα, 31 ετών, η οποία αναζητείται και φέρεται να μετέφερε και διακινούσε τις παράνομες ουσίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version