Θεσσαλονίκη: Καταγγελία εγκύου πως έχασε το παιδί από εγκληματική αμέλεια

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία εγκύου πως έχασε το παιδί από εγκληματική αμέλεια

Μερικές μέρες μετά το περιστατικό στον Άγιο Ανδρέας της Πάτρας, όπου το προσωπικό έδιωξε έναν 49χρονο επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε με αποτέλεσμα αυτός να πεθάνει λίγα λεπτά μετά από έμφραγμα, ένα ανδρόγυνο από τη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει πως οι χειρισμοί του προσωπικού δύο νοσοκομείων είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει η γυναίκα το παιδί.

Όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, η γυναίκα ως ετοιμόγεννη έγκυος μετέβη στο “Ιπποκράτειο” αλλά την έδιωξαν επειδή έληγε η εφημερία του νοσοκομείου και όταν μεταφέρθηκε στο “Παπαγεωργίου” που εφημέρευε δεν την υπέβαλλαν σε επείγουσα καισαρική τομή, με αποτέλεσμα να υποστεί επιπλοκές και να χαθεί η ζωή του νεογέννητου παιδιού της.

Όπως μετέδωσε το GRTimes.gr, το ζευγάρι υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ζητώντας την ποινική δίωξη των γιατρών που επιλήφθηκαν του περιστατικού και στα δύο νοσοκομεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι