Τι μήνυμα έστειλε σε Μητσοτάκη ο Ερντογάν

Τι μήνυμα έστειλε σε Μητσοτάκη ο Ερντογάν

Ο κ. Ερντογάν δύο εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στη Τουρκία και εννέα μέρες πριν τις ελληνικές κάλπες , έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη , με δηλώσεις του στον ανταποκριτή στην Τουρκία της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, μετά την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση στην Άγκυρα, τόνισε συγκεκριμένα στην ελληνική εφημερίδα: «Με την Ελλάδα μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τις εχθρότητες και τους ανταγωνισμούς, αυτό έφθειρε πολύ και τις δύο χώρες και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Εύχομαι οι εκλογές και της Ελλάδας και της Τουρκίας να γίνουν η αρχή μιας νέας εποχής. Εμείς από την Τουρκία στέλνουμε στην Ελλάδα τους εγκάρδιους φιλικούς χαιρετισμούς μας».

Σε ερώτηση αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα ή ευχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε: «Αυτές τις εντυπώσεις πρέπει να τις διατηρήσει ο Μητσοτάκης και να τηρήσει τους λόγους του».

O πρόεδρος της Τουρκίας θεωρεί πως θα νικήσει στις εκλογές και δήλωσε χαρακτηριστικά  ότι «οι συγκεντρώσεις στις πλατείες αυτό δείχνουν, αυτή την επιθυμία δείχνει ο λαός, το βλέπετε κι εσείς».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι