Τηλεφώνημα Ακάρ με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας

Τηλεφώνημα Ακάρ με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Λόιντ Όστιν, είχε την Πέμπτη ο Χουλουσί Ακάρ. Υπενθυμιζεται ότι ο Όστιν μίλησε τηλεφωνικά σήμερα και με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας, Ακάρ και Όστιν υπογράμμισαν τη σημασία των στρατηγικών σχέσεων και την αναγκαιότητα της επίλυσης των προβλημάτων στη βάση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης και του πνεύματος συμμαχίας. Οι υπουργοί της Τουρκίας και των ΗΠΑ «επιβεβαίωσαν ξανά τη δέσμευση τους για στενότερη συνεργασία και συντονισμό καθώς ενισχύουν τους στρατιωτικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι