Το ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Το ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Τον βαθύ σεβασμό του στον σπουδαίο συγγραφέα εκφράζει το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ σε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού.

«Άφησε μοναδικό στίγμα στον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, με τα βιβλία του να μεταφράζονται σε 33 γλώσσες σε όλον τον κόσμο, καθιστώντας τον έναν από τους πιο μεταφρασμένους Έλληνες συγγραφείς με παγκόσμια αναγνώριση», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχετική ανακοίνωση.

«Τα έργα του διατρέχουν τη νεότερη ελληνική ιστορία και απέδωσαν τη συλλογική συνείδηση για κρίσιμα γεγονότα. Η “Τριλογία”, το ”Ζ” για τη δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ Γρήγορη Λαμπράκη, αποτελούν λογοτεχνικά ορόσημα σε μια συγγραφική διαδρομή, που πλούτισε τον ελληνικό πολιτισμό. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους του βαθιά δημοκράτη και ενεργού πολίτη που αφήνει μία πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές Ελλήνων και θα μνημονεύεται για πάντα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι