Τον βιντεοσκόπησαν τουρίστες προτού ρίξει στο γκρεμό την έγκυο γυναίκα του

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Οικογένεια που έκανε διακοπές τον Ιούνιο του 2018  βιντεοσκοπούσε το άγριο τοπίο σε έναν γκρεμό, στα Μούγλα, σε μια παραλία κοντά στη Σμύρνη, όταν είδαν ένα ζευγάρι να κατεβαίνει τα απότομα βράχια –μια έγκυο με τον σύζυγό της. “Παπαπα, ή αυτός θα τη ρίξει στο γκρεμό ή αυτή θα ρίξει εκείνον” ακούγεται να λέει ο σύζυγος που βιντεοσκοπεί, βλέποντας πόσο δυσκολευόταν η εγκυμονούσα να κατεβεί και τον σύζυγό της να φαίνεται να την βοηθάει ή (κατά τους συγγενείς της) να την τραβολογάει.

Όντως, μία ώρα μετά, όταν οι περαστικοί έχουν φύγει,  η άτυχη λογίστρια Σεμρά Αϊζάλ, 32 ετών, και 7 μηνών έγκυος, σκοτώνεται πέφτοντας από ύψος 300 μέτρων. Δύο χρόνια αργότερα, ο σύζυγος βρίσκεται κατηγορούμενος. Το βίντεο προστέθηκε στη δικογραφία πρόσφατα, καθώς εκείνοι που το είχαν τραβήξει δεν ήξεραν ότι η γυναίκα σκοτώθηκε ή δολοφονήθηκε. Όταν όμως είδαν πριν από ένα μήνα στις τουρκικές εφημερίδες συνεντεύξεις του αδελφού της θανούσης ο οποίος κατηγορούσε τον χήρο για φόνο εκ προμελέτης, κατάλαβαν ότι είχαν βιντεοσκοπήσει το μοιραίο ζευγάρι.

http://

Ο 40χρονος Χακάν Αϊζάλ, που εργαζόταν ως ράφτης σε βιοτεχνία, κατηγορείται τώρα ότι έσπρωξε την σύζυγό του στον γκρεμό για να εισπράξει τα 45.000 ευρώ της ασφάλειας ζωής που είχαν κάνει λίγο πριν πάνε για διακοπές στα Μούγλα. Έκτοτε ο Χακάν εισέπραττε και την σύνταξη χηρείας (100 ευρώ) αλλά ειχε λάβει και δάνεια περίπου 10.000 ευρώ με εγγυήτρια την γυναίκα του. Με αυτά τα χρήματα έμενε στο Χίλτον του Ουζμπεκιστάν,ανέβαζε στο Faceboook φωτογραφίες από την “μεγάλη ζωή” και (το κερασάκι στην τούρτα) ανέβασε μια φωτογραφία όπου πόζαρε στο σημείο που είχε σκοτωθεί η γυναίκα του γράφοντας “εδώ έχασα το φως της ζωής μου”. Εντούτοις συνέχισε την περιοδεία του και τα ταξίδια με βαριά καρδιά, ώσπου συνελήφθη.

Τι υποστήριξε ο ίδιος

Όταν η γυναίκα του σκοτώθηκε, εκείνος είπε ότι τραβούσε σέλφι και πήγε να πάρει το κινητό της από την τσάντα της, όταν μέσα σε μια στιγμή η γυναίκα του έχασε την ισορροπία της και έπεσε είχε πέσει στο κενό. Όταν τον ρώτησαν για την ασφάλεια ζωής, είπε ότι δεν είχε ιδέα τι προέβλεπε, απλά την υπέγραψε και ήξερε μόνο πως αν πάθαινε κάτι ένας από τους δύο, δικαιούχος θα ήταν ο επιζών, Επίσης είπε ότι ήθελαν και οι δύο την ασφάλεια ζωής επειδή τους άρεσαν τα αθλήματα και καθώς αυτά ενείχαν κινδύνους και περίμεναν παιδί, έκριναν σκόπιμο να ασφαλιστούν.  (Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο προτού η γυναίκα χάσει τη ζωή της)

Semra Aysal'ın katilinin fotoğrafları ortaya çıktı! Cinayetten sonra şehir şehir gezip tatil yapmış

Ο αδελφός του θύματος,Ναϊμ Γιολτσού, λέει ότι το ζευγάρι δεν έκανε ποτέ επικίνδυνα σπορ, ότι μια έγκυος 7 μηνών δεν πάει σε γκρεμούς, ότι την ημέρα της κηδείας ο χήρος είχε πάει σε άλλο δωμάτιο και τακτοποιούσε με το κινητό του πληρωμές και λογαριασμούς, ότι δεν έκλαψε καθόλου, ότι η πρώτη του δουλειά ήταν να υλοποιηθεί η διαθήκη της εκλιπούσης, και ότι ένα μήνα μετά το θάνατό της άρχισε τα ταξίδια και τη μεγάλη ζωή. Ο αδελφός της θανούσης προσθέτει ότι ο Χακάν είχε ιστορικό ψυχασθένειας:

«Δεν το ξέραμε, αλλά όταν σκοτώθηκε η αδελφή μου μας φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά του, η συμπεριφορά ενός άνδρα που ειχε χάσει γυναίκα και παιδί. Έκανα έρευνες και διαπίστωσα ότι είχε νοσηλευθεί δυο φορές σε ψυχιατρική κλινική το 2005 και το 2013 και ότι η θεραπεία του δεν ολοκληρώθηκε ».

«Οι εντολείς μου περίμεναν υπομονετικά περίπου 2,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών», είπε ο δικηγόρος του αδελφού της νεκρής. «Ελπίζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη». Το δικαστήριο αποφάσισε να προφυλακίσει τον χήρο μέχρι την δίκη,που ορίστηκε για τον Απρίλιο, αλλά παρότι οι συγγενείς μιλούν για συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, είναι αντικειμενικά δύσκολο να τεκμηριωθεί ότι ο 40χρονος την έσπρωξε, καθώς ούτε η πολιτική αγωγή είχε αποδεικτικά στοιχεία για ένα γεγονός που συνέβη χωρίς μάρτυρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι