Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από ουκρανική επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Ένας άμαχος σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν σε επίθεση drone στο Μπέλγκοροντ

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυραυλική επίθεση της Ουκρανίας εναντίον της πόλης Μπέλγκοροντ, στη νότια Ρωσία, περίπου 40 χιλιόμετρα από τα ρωσοουκρανικά σύνορα, μετέδωσαν σήμερα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρακτορείο RIA Novosti μετέδωσε ότι από τον βομβαρδισμό επλήγη εμπορικό κέντρο. Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Zvezda, που ανήκει στο υπουργείο Άμυνας, δήλωσε ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή του εμπορικού κέντρου Magnit.

Βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Zvezda δείχνει διασώστες να τρέχουν να προσφέρουν βοήθεια σε τραυματίες σε ένα υπαίθριο αθλητικό κέντρο.

Το Μπέλγκοροντ και η ομώνυμη περιφέρεια γίνονται συχνά στόχος επιθέσεων από την Ουκρανία. Οι ρωσικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου, στην πλέον πολύνεκρη ουκρανική επίθεση εναντίον της περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι