Τραμπ στηρίζει Μασκ για παράνομο άνοιγμα εργοστασίου

Τραμπ στηρίζει Μασκ για παράνομο άνοιγμα εργοστασίου

Ο Ίλον Μασκ, που αψήφησε τις τοπικές υγειονομικές αρχές ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Tesla στην Καλιφόρνια

Αυτό έγινε παρά τις εντολές κλεισίματος στο πλαίσιο της καραντίνας για τον κορωνοϊό, έλαβε σήμερα τη στήριξη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

“Η Tesla ξεκινά την παραγωγή σήμερα, έναντι των κανόνων της κομητείας Αλαμίντα. Θα βρίσκομαι στις επάλξεις με όλον τον κόσμο. Εάν κάποιος συλληφθεί, ζητάω να είμαι εγώ αυτός, και μονάχα εγώ”, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο ιδρυτής του εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει τον Ίλον Μασκ

 

Σήμερα το πρωί, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε στο πλευρό του Ίλον Μασκ μέσω ενός tweet. “Η Καλιφόρνια θα πρέπει να επιτρέψει στην Tesla και τον Ίλον Μασκ να ξανανοίξει το εργοστάσιο ΤΩΡΑ. Αυτό μπορεί να γίνει Σύντομα και με Ασφάλεια” έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι τοπικές αρχές υπόσχονται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των επιχειρήσεων που αψήφησαν τις διαταγές τους σε σχέση με την καραντίνα.

Ο Τραμπ ανυπομονεί για την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας και θέλει οι Αμερικανοί να επιστρέψουν στις εργασίες τους.

Βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Καλιφόρνια εδώ και χρόνια για μια σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και το θέμα της μετανάστευσης. Έχει δε συναντηθεί με τον Μασκ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Τον Ιανουάριο, ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας είχε πει στο CNBC ότι ο Μασκ είναι “μία από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες μας και πρέπει να προστατεύουμε τις ιδιοφυΐες μας”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι