Τροφική δηλητηρίαση παικτών και προπονητών ανέβαλε τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Σοκαριστικό τροχαίο στον Μαραθώνα: Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Την αναβολή του αγώνα των πλέι οφ στη Handball Premier με την ΑΕΚ, ζήτησε και έλαβε ο ΠΑΟΚ, καθώς εννιά παίκτες της ομάδας του χάντμπολ ανδρών αλλά και προπονητές, υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση. Ολοι οι ασθενείς είχαν καταναλώσει φαγητό στο ξενοδοχείο στο οποίο είχαν καταλύσει.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα για το ντέρμπι των ημιτελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ, αλλά ο αγώνας, που κανονικά θα γινόταν σήμερα στις 16:00 αναβλήθηκε. Από την Ομοσπονδία επισήμαναν νωρίτερα ότι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ έγγραφα από Δημόσιο Νοσοκομείο που να επιβεβαιώνουν το γεγονός, ώστε να οριστικοποιηθεί η αναβολή του αγώνα, όπως και έγινε.

Έγγραφο από το Γενικό Νοσοκομείο “Η Ελπίς” επιβεβαίωσε ότι οκτώ αθλητές και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάσθηκαν και εμφάνιζαν συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας,. Τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Διερευνάται τι ακριβώς πήγε στραβά στην κουζίνα του ξενοδοχείου. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τον λοιμωξιογόνο παράγοντα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version