Τζιπ εισέβαλλε σε μπαρ για να γλιτώσει τον έλεγχο πιστοποιητικού (video)

Τζιπ εισέβαλλε σε μπαρ για να γλιτώσει τον έλεγχο πιστοποιητικού (vid.)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από μπαρ στο Ρέθυμνο όπου το περασμένο σαββατόβραδο, ένας άνδρας έπεσε με το όχημα του στο μαγαζί επειδή δεν ήθελε να περιμένει για τον έλεγχο του πιστοποιητικού του. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε και τα όσα προηγήθηκαν της “εισβολής” του τζιπ στην είσοδο του καταστήματος. Νεαροί διαπληκτίζονται με τους υπευθύνους.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου με τον κόσμο να έχει μαζευτεί γύρω-γύρω και να παρακολουθεί την κατάσταση από απόσταση, ή βγάζοντας βίντεο στα κινητά τους. Είναι καθαρά θέμα τύχης που το 4Χ4 μπαίνοντας στο μπαρ δεν τραυμάτισε κάποιον ή δεν οδήγησε τους ανθρώπους στο πλήθος να ποδοπατηθούν μεταξύ τους.

https://youtu.be/xQwp1UfvVWI

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι