Βοήθεια από την Ευρώπη ζητεί με άρθρο του ο Σάρατζ

Βοήθεια από την Ευρώπη ζητεί με άρθρο του ο Σάρατζ

Με άρθρο του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt o Λίβυος πρωθυπουργός της διεθνούς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της χώρας Φάγεζ αλ Σάρατζ, ζητεί βοήθεια από την Ευρώπη έναντι του αντιπάλου του, στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

«Για περισσότερους από 14 μήνες η πρωτεύουσά μας και η περιβάλλουσα σε αυτήν δυτική περιοχή της Λιβύης καταδυναστεύεται από την παράνομη και ανήθικη επίθεση ενός αχρείου στρατηγού», γράφει ο Σάρατζ σε άρθρο του, το οποίο φιλοξενείται σήμερα στην εφημερίδα Die Welt.

«Η κυβέρνηση της Λιβύης δεν θα παραδοθεί ποτέ και δεν θα επέτρεπε ποτέ να μετατραπεί η Λιβύη σε δικτατορία. Σήμερα ζητώ από τις ευρωπαϊκές χώρες και την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας υποστηρίξουν προκειμένου να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο», γράφει περαιτέρω, ενώ τονίζει: «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες. στην Τουρκία», η οποία υποστηρίζει στρατιωτικά την κυβέρνησή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version