Βραζιλία: Έβαζε το γιο του να πιλοτάρει και σκοτώθηκαν; (video)

Βραζιλία: Έβαζε το γιο του να πιλοτάρει και σκοτώθηκαν; (video)

Μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Βραζιλίας ξεκληρίστηκε, όταν ο 43χρονος πατέρας και ο 11χρονος γιος σκοτώθηκαν με το ιδιωτικό αεροσκάφος του πρώτου, ενώ η σύζυγος αυτοκτόνησε αμέσως μετά την κηδεία. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, τραβηγμένο όμως κάποιες ημέρες πριν το δυστύχημα, δείχνει ότι πιλοτάρει ο 11χρονος γιος του επιχειρηματία, ενώ ο πατέρας πίνει μπύρα λέγοντας «ο συγκυβερνήτης επιτρέπεται να πίνει».

Στο βίντεο ο πατέρας ακούγεται να λέει ότι “η κυρά τους” (το αεροπλάνο) έχει 600 ίππους ιπποδύναμη και δίνει στον μικρό συμβουλές. Δεν γνωρίζει κανείς ποιος πιλοτάριζε στη μοιραία πτήση και αν υπήρχε αμέλεια ή αν σημειώθηκε μηχανική βλάβη. Ο 43χρονος Garon Maia ήταν διαζευγμένος και είχε μαζί του τον γιο του για διακοπές.

Ana Paula Pridonik Silva

Στις 17:50 το απόγευμα της Δευτέρας πατέρας και γιος απογειώθηκαν με το δικινητήριο αεροσκάφος του ζάπλουτου κτηνοτρόφου, με προορισμό το ράντσο στο οποίο ο μικρός ζούσε με την μητέρα του. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα χάθηκε το σήμα και οι σοροί ανευρέθηκαν αργά τη νύχτα, κοντά στα συντρίμμια του σκάφους. Μετά την κηδεία πατέρα και γιου, η πολιτικός μηχανικός και δεύτερη σύζυγος του Ana, θετή μητέρα του 11χρονου, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο. Ήταν 28 ετών.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι