Βραζιλία: Σίγουρη φαίνεται η επικράτηση Μπολσονάρου

Βραζιλία: Σίγουρη φαίνεται η επικράτηση Μπολσονάρου

Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου διευρύνει το προβάδισμά του ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών την 28η Οκτωβρίου, υποδεικνύει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τον πρώτο γύρο της Κυριακής.

Κατά τη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο Datafolha, ο Μπολσονάρου φέρεται να συγκεντρώνει 58% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο, ο Φερνάντου Αντάζι, ο υποψήφιος του κεντροαριστερού Κόμματος Εργαζομένων (PT), φέρεται να συγκεντρώνει 42%.

Στον πρώτο γύρο, την Κυριακή, ο Μπολσονάρου έλαβε 46% των ψήφων και ο Αντάτζι το 29%. Η δημοσκόπηση της Νταταφόλια έγινε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.235 ψηφοφόρων. Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος είναι ±2%.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version