Βρετανοί: Ο αρχηγός της Μάντσεστερ συνεργάζεται με τις αρχές – Δεν συνελήφθη

Βρετανοί: Ο αρχηγός της Μάντσεστερ συνεργάζεται με τις αρχές – Δεν συνελήφθη

Με τη σύλληψη του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στη Μύκονο ασχολούνται τα Βρετανικά Μέσα αλλά υπό το δικό τους πρίσμα.

Έχουν τίτλους όπως “συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές ο αρχηγός της ομάδας” και “φέρεται να έχει συλληφθεί” και αλλού έχουν την σύλληψη σε εισαγωγικά. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του ο ίδιος αρνείται τα πάντα. Ηδη μεταφέρεται με πλοίο στην Σύρο. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τη νύχτα στη Σύρο και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

mag4

“Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί για ένα φερόμενο επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο χθες βράδυ. Έχουμε επικοινωνήσει με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές. Σ’ αυτό το στάδιο δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω” αναφέρεται στην ανακοίνωση του βρετανικού συλλόγου, ο οποίος αποκλείστηκε από τον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη την περασμένη Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί στην Μύκονο πέρασαν χειροπέδες στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. όταν πήγαν να σταματήσουν διαμάχη τουριστών σε στενό της Μυκόνου και ο Μαγκουάιρ με τον αδελφό τους εξύβρισαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Αρχικά οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν απλώς, όμως στο τμήμα οι αδελφοί Μαγκουάιρ επιτέθηκαν και εξύβρισαν εκ νέου τους ένστολους, οπότε η προσαγωγή μετατράπηκε πλέον σε σύλληψη.

mag2

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι