Χαμάς: Ισραηλινός βομβαρδισμός σκότωσε όμηρο μάνα, το 10 μηνών βρέφος της και τον 4χρονο γιο της

Μακάριοι οι ειρηνοποιοί ότι αυτών εστί η βασιλεία επί της… Γης, Κωνσταντίνος Κόλμερ

Οι Ισραηλινοί δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την ανακοίνωση της Χαμάς ότι μάνα και δύο παιδιά όμηροι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς στη Γάζα

Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, ανακοίνωσε σήμερα ότι το 10 μηνών μωρό Κφιρ Μπίμπας, ο τετράχρονος αδελφός του και η μητέρα τους σκοτώθηκαν σε προγενέστερους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι θα ελέγξεικατά πόσον μπορεί να ισχύει το γεγονός. Το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει μέχρι στιγμής από ανεξάρτητες πηγές την αναφορά αυτή της αλ Κάσαμ. Ομως και η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz έχει κάνει αναφορές σε θανάτους από φίλια πυρά σε κιμπούτς και αλλού, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να έχει εκδηλώσει την έντονη δυσαρέσκειά της προς το έντυπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι