Ξανά στους δρόμους του Λονδίνου η Uber

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η Uber κέρδισε την δίκη για την επαναφορά της άδειας λειτουργίας της στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στους δρόμους του Λονδίνου. Η άδεια είχε αφαιρεθεί λόγω προβλημάτων σχετικά με την ασφάλεια, όμως τώρα ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η εταιρεία διαθέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους δρόμους του Λονδίνου.

Η εταιρία είχε κάνει την εμφάνιση της στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας το 2017 όμως το 2019 της αφαιρέθηκε η άδεια λόγω αλυσιδωτών αποτυχιών σε θέματα ασφαλείας. Η εταιρία Uber υποστήριξε ότι έχει διορθώσει όλα τα σφάλματα όσον αφορά την ασφάλεια στα συστήματα της, ενώ οι σύλλογοι οδηγών ταξί του Λονδίνου έκαναν λόγω για καταστροφική απόφαση.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι