Ξανά στους δρόμους του Λονδίνου η Uber

Ξανά στους δρόμους του Λονδίνου η Uber

Η Uber κέρδισε την δίκη για την επαναφορά της άδειας λειτουργίας της στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στους δρόμους του Λονδίνου. Η άδεια είχε αφαιρεθεί λόγω προβλημάτων σχετικά με την ασφάλεια, όμως τώρα ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η εταιρεία διαθέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους δρόμους του Λονδίνου.

Η εταιρία είχε κάνει την εμφάνιση της στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας το 2017 όμως το 2019 της αφαιρέθηκε η άδεια λόγω αλυσιδωτών αποτυχιών σε θέματα ασφαλείας. Η εταιρία Uber υποστήριξε ότι έχει διορθώσει όλα τα σφάλματα όσον αφορά την ασφάλεια στα συστήματα της, ενώ οι σύλλογοι οδηγών ταξί του Λονδίνου έκαναν λόγω για καταστροφική απόφαση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι