Υπουργείο Εξωτερικών: Επίσκεψη των Βασιλέων του Βελγίου στην Ελλάδα

Υπουργείο Εξωτερικών: Επίσκεψη των Βασιλέων του Βελγίου στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας από τη Δευτέρα 2 Μαΐου έως την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει την Δευτέρα 2 Μαΐου:

  • 15:00 Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
  • 15:10 Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κ. Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο
  • 16:00 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, κ. Κ. Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
  • 17:15 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κ. Μπακογιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο
  • 20:00 Επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Τρίτη 3 Μαΐου το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατά σειρά επισκέψεις στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΝΤΑΜΑ, στον Αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, στο Ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio όπου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση, στον αρχαιολογικό χώρο Θορικού και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Την Τετάρτη 4 Μαΐου το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση των Βασιλέων στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Ρεβυθούσας. Η επίσκεψη του Βασιλιά του Βελγίου θα καλυφθεί τηλεοπτικά με pool από την ΕΡΤ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι