Πόσο μειώθηκε η φορολογία των εταιρειών - Ένα διάγραμμα χίλιες λέξεις

Μελάς Κώστας
1157
Πόσο μειώθηκε η φορολογία των εταιρειών - Ένα διάγραμμα χίλιες λέξεις, Κώστας Μελάς

Είναι μεγάλη ή μικρή η φορολογία των εταιρειών; Πώς έχει εξελιχθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια, την εποχή της παγκοσμιοποίησης; Πολλές οι αναλύσεις, πολλά και τα αντικρουόμενα επιχειρήματα. Για την περίπτωσή μας, όμως, ισχύει η παραλλαγμένη ρήση "ένα διάγραμμα χίλιες λέξεις". Πράγματι, το παρακάτω διάγραμμα που δείχνει την εξέλιξη της φορολογίας των επιχειρήσεων τα τελευταία 30 χρόνια τα λέει όλα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.