Σε νέα Κολομβία εξελίσσεται η Τουρκία όσον αφορά και την διακίνηση κοκαΐνης, καθώς το εμπόριο ναρκωτικών στην γείτονα δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο στο χασίς και την ηρωίνη, όπου ήδη σημείωνε “λαμπρές” επιδόσεις.
Ο πολιτικός επιστήμονας Γιώργος Λυκοκάπης μίλησε σχετικά με το θέμα, στην εκπομπή του Λ. Καλαρρυτη “Εμείς οι Έλληνες”
Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
Ενισχύστε το SLpress.gr
- Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
- Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.