Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο Δημήτρης Τσιόδρας θα αναλάβει την θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με αναπληρωτές τους Αργύρη Παπαστάθη και Γιώργο Ευθυμίου. Ο Δημήτρης Τσιόδρας θα αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Ζούλα ο οποίος θα αναλάβει την διεύθυνση της ΕΡΤ. Ο Δημήτρης Τσιόδρας, δημοσιογράφος με πορεία στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στον Flash 9,61 και στο Mega Chanell είχε διατελέσει στην ίδια θέση όταν ήταν πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος.

Στην συνέχεια ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού. Ήταν από τα στελέχη που εντάχθηκαν στη ΝΔ, στις τελευταίες εκλογές κατέβηκε με το κυβερνών κόμμα στην Β περιφέρεια Αθηνών αλλά δεν εξελέγη.

Αναπληρωτής στο γραφείο Τύπου θα οριστεί ο Αργύρης Παπαστάθης, δημοσιογράφος που είχε εργαστεί παλαιότερα στο Βήμα και στην συνέχεια στο Πρώτο Θέμα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς, υπεύθυνος για τις σχέσεις του κόμματος με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Αναπληρωτής θα οριστεί και ο επίσης δημοσιογράφος Γιώργος Ευθυμίου που κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ για την ΕΡΤ και ο οποίος ήδη ενεργοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες στο επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι