Αμοιβή εκ Τεχεράνης για ανατίναξη αμερικανικής πρεσβείας σε Ιερουσαλήμ!

-

Κάποιοι στην Τεχεράνη σκέπτονται με περίεργο. Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης, με ανακοίνωσή τους, επιτίθενται στις ΗΠΑ για τη μεταφορά της πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ.

Παράλληλα κατηγορούν τον Τραμπ και υποστηρίζουν ότι «το χτύπημα θα ενώσει τον μουσουλμανικό κόσμο ώστε να θέσει τέλος στην κατοχή της Ιερουσαλήμ».

«Η ντροπιαστική και διαβολική του απάνθρωπου αμερικανικού καθεστώτος να μεταφέρει την πρεσβεία του στην Ιερουσαλήμ και να την αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του σιωνιστικού καθεστώτος είναι προσβολή στην πρώτη προσευχή και στην ιερή της σημασία για τους πιστούς και το ισλαμικό έθνος.

»Δεν θα ενισχύσει τα σαθρά θεμέλια του σιωνιστικού καθεστώτος και θα προκαλέσει νέο κύμα οργής κατά της Αμερικής και…θα γίνει ο εφιάλτης των σιωνιστών που δεν θα βρίσκουν ασφάλεια παρά μόνο στα καταφύγια», αναφέρουν.

Και καταλήγουν προειδοποιώντας πως το «ισλαμικό έθνος» και το «μέτωπο αντίστασης» (Ιραν-Συρία, σιιτικές οργανώσεις) θα αντιδράσουν στην προσβολή έναντι των «πιστών». Την ίδια ώρα «Το Κίνημα Σπουδαστών Αναζήτησης της Δικαιοσύνης» προσφέρει αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον ανατινάξει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Στην τελευταία εβδομάδα του μήνα του Ραμαζανιού που ξεκινά το Ιράν προγραμματίζει και πάλι τη «διεθνή μέρα Ιερουσαλήμ». Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή ακούγονται τα συνθήματα «θάνατος στην Αμερική» και κάλεσμα σε καταστροφή του Ισραήλ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.