Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική

-

Τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης προκάλεσε η αλλαγή ηγεσίας σε ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική, δύο εικοσιτετράωρα μετά την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» επαναλαμβάνει η ΝΔ, σχολιάζοντας την αλλαγή ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.

«Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του βρίσκονται σε αποδρομή», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Προσθέτει τέλος ότι ο πρωθυπουργός «φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».

«Πριν λίγες μέρες για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έφταιγε κανείς για την τραγωδία. Όλα τα είχαν κάνει τέλεια. Τώρα υπό την λαϊκή κατακραυγή φταίνε ο Τόσκας, ο Καπάκης και οι αρχηγοί των Σωμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωση η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Προσθέτει επίσης ότι «εις μάτην νομίζουν ότι έτσι θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τον κ. Τσίπρα και την ανίκανη Κυβέρνησή του» και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει «τελειώσει».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.