Επεισόδια στην Κρήτη παρουσία Βορίδη

-
137

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι κατά τη διαμαρτυρία αγροτών έξω από το Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης. Μέλη της Πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και από την πλευρά τους οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν με κλοπ και χημικά.

Οι διαμαρτυρόμενοι ήθελαν να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που επισκέφθηκε το Ηράκλειο, γεγονός που δεν τους επετράπη. Νωρίτερα, αγρότες έριξαν ελιές έξω από το Επιμελητήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατεστραμμένη παραγωγή τους.

Μερίδα αγροτών, με συνθήματα, πανό, αλλά και μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, βρέθηκε κάτω από το Επιμελητήριο, ζητώντας, «αποζημίωση για τις καταστροφές από τον δάκο» και «εξασφάλιση της τιμής παραγωγού». Άλλοι αγρότες ενημέρωναν τον κ. Βορίδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.