“Μήνυμα αποφασιστικότητας η αύξηση των δαπανών για την Εθνική Άμυνα”

-

«Η ΝΔ φέρνει έναν προϋπολογισμό ρεαλιστικής προοπτικής που επιτυγχάνει τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, με μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, χωρίς ταυτόχρονα να μειώνει τη χρηματοδότηση σε κανέναν τομέα της πολιτικής», ανέφερε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο προϋπολογισμός του 2020, είπε, «δεν τάζει τον ουρανό με τα άστρα. Προβλέπει, όμως, επιτέλους, έναν ουρανό καθαρό χωρίς βαρυσυννεφιές». Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι ο προϋπολογισμός του 2020 προβλέπει πρόσθετες πραγματικές δαπάνες για την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική ασφάλιση, «πιστοποιώντας έτσι τη μεγάλη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην κοινωνική πολιτική».

Προβλέπει, επίσης, αυξημένες δαπάνες για την εθνική άμυνα, «ενέργεια όχι συμβολική, αλλά συνειδητά ουσιαστική, σε καιρούς αυξημένης έντασης, ειδικά με την εξ ανατολών γείτονα που απειλεί ευθέως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αύξηση δαπανών που περνούν το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε το δέον υπέρ βωμών και εστιών απέναντι σε κάθε επίβουλο», είπε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.