Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

-
143

Νεκρές έξω από το το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους, στις 8 Νοεμβρίου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής η 17χρονη Μαρία Ιωάννα και η 45χρονη μητέρα της.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone της αστυνομίας σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων, στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, καθώς κάτοικος της περιοχής εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της μητέρας της προκειμένου να τους στηρίξουν στο άκουσμα της τραγικής κατάληξης.

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα, είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει πει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι.

Για την αναζήτηση της Μαρίας - Ιωάννας είχε εκδοθεί ambert allert. Ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες οι ελπίδες στέρευαν, αφού καμία πληροφορία δεν είχε δοθεί.