Ο Π. Σκουρλέτης φοβάται προβοκάτσια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

-

Προβοκάτσια από οργανωμένες ομάδες που θα επιχειρήσουν να στήσουν επεισόδια στην παρέλβαση της 25ης Μαρτίου φοβάται ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως ακροδεξιοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια «ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων» λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όσον αφορά δε στις αποδοκιμασίες που δέχονται στελέχη της κυβέρνησης με αφορμή την Συμφωνία, όπως συνέβη πρόσφατα και με τον Νίκο Παππά στο Κιλκίς και την Βέροια, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι πρόκειται για σπάνια και μεμονωμένα περιστατικά, εάν λάβουμε υπόψη τον αριθμό των εκδηλώσεων που έχουν διοργανωθεί.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγόρησε ότι δεν καταδικάζει τέτοιες πρακτικές και την κάλεσε να περιφρουρήσει τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

iefimerida.gr

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.