Οργή Ερντογάν για Μητσοτάκη - Μακρόν: "Είμαστε λύκοι, δεν θα μας φάτε!" (vid.)

-
380

Ένα βίντεο από δήλωση που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια ανήρτησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη MED7, στην οποία η Ελλάδα απέσπασε την υποστήριξη των υπόλοιπων ηγετών για τις τουρκικές προκλήσεις.

Το βίντεο Ερντογάν αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Τούρκου προέδρου στο Twitter και παρότι δεν αναφέρεται χρονολογία, είναι εμφανές ότι πρόκειται για δήλωση που έγινε πριν αρκετά χρόνια. Στην παλαιότερη δήλωση, ο Ερντογάν ακούγεται να μιλά για ένα «τραπέζι των λύκων» που έχει στηθεί από κάποιους που θέλουν να «φάνε την Τουρκία». «Υπάρχει ένα τραπέζι των λύκων που ετοιμάζετε και θέλετε να μας φάτε. Μην μας παρεξηγήσετε, όμως εμείς είμαστε μεγάλοι για να το καταφέρετε. Δεν μπορείτε να μας φάτε!» αναφέρει η δήλωση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.