Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα, βούλιαξαν αυτοκίνητα

-

Εκατοντάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε το μεσημέρι την Αττική.

Οι περισσότερες από αυτές έγιναν από τα Δυτικά προάστια, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι. Μάλιστα 16 από αυτές αφορούσαν περιπτώσεις στις οποίες πολίτες είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι τους. Σε αυτές ωστόσο δεν χρειάστηκε επέμβαση των πυροσβεστών, καθώς απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης παραμένει κλειστή η λεωφόρος Μεσογείων, στην υπόγεια γέφυρα στην Κατεχάκη, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους υπόλοιπους δρόμους που είχαν κλείσει.

Έτσι, κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, στην Καζαντζόγλου, στη Μιχαλακοπούλου, στην Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, καθώς και στη λεωφόρο Λαυρίου.

Προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση και στο δίκτυο του μετρό. Κλειστός είναι ο σταθμός «Πανόρμου» λόγω της έντονης συσσώρευσης νερού στις αποβάθρες και οι συρμοί διέρχονται χωρίς να κάνουν στάση.

Νωρίτερα πρόβλημα υπήρξαν για περίπου 15 λεπτά και στο σταθμό του μετρό «Νομισματοκοπείο», καθώς δεν υπήρχε φωτισμός λόγω διακοπών ρεύματος.

 

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.