Στη Μόσχα ο Μητσοτάκης... Συναντήσεις με Μεντβέντεφ, Λαβρόφ

-

Επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης, θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Θα έχει επίσης συναντήσεις τον πρόεδρο της Δούμα, Βιατσεσλάβ Βολοντίν, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας παρατιθέμενο από τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ. Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με Έλληνες επιχειρηματίες.

Η Ελλάδα ενδιαφέρεται για τις ρωσικές επενδύσεις στον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές και στα ακίνητα, όπως επίσης και για την συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, δηλώνει, σε εκτενή συνέντευξή του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.