Θα πάει το Brexit στην Βουλή για να αποφύγει ανταρσία

-

Στη Βουλή των Κοινοτήτων θα φέρει προς ψήφιση την συμφωνία για το Brexit η Τερέζα Μέι, σε μια προσπάθεια να αποφύγει ανταρσία στο Συντηρητικό κόμμα.

Σύμφωνα με το  Bloomberg η Μέι και οι συνεργάτες της θέλουν η τελική συμφωνία για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ να έχει επικυρωθεί από τα μέλη του βρετανικού κοινοβουλίου μέσα σε δύο εβδομάδες αφότου υπογραφτεί το κείμενο στις Βρυξέλλες.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα της Ντάουνινγκ Στριτ, τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων θα κληθούν να αποφασίσουν αν αποδέχονται ή όχι τη συμφωνία έως τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη η Τερέζα Μέι προέτρεψε το Συντηρητικό Κόμμα να ενωθεί και να υποστηρίξει το σχέδιό της για το Brexit, προειδοποιώντας τους εσωκομματικούς της αντιπάλους ότι οι αξιώσεις τους ενδέχεται να θέσουν την ίδια την αποχώρηση σε κίνδυνο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.