Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

-

Την Παρασκευή θα γίνει τελικά η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, όπως φέρεται να συμφώνησαν οι δύο άνδρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθούν το πρωί της Παρασκευής, καθώς την Πέμπτη το πρόγραμμά του θα είναι φορτωμένο, λόγω της επίσκεψης της Μέρκελ.

Πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να εξέφρασε την δυσφορία του στον Πάνο Καμμένο για την «άτυπη τηλεμαχία», καθώς είχε προγραμματιστεί να δώσει συνέντευξη στο Star μία ώρα μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Open. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την φορά από τους ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε να αναβάλει την δική του τηλεοπτική συνέντευξη και ζήτησε από το Star την μετάθεσή της για το βράδυ της Παρασκευής, αφού θα έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συμφώνησαν να μην αναφερθούν δημοσίως για τις αποφάσεις τους σχετικά με την συνέχιση ή όχι της συγκυβέρνησης πριν την συνάντηση της Παρασκευής.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.