Τις έδρες Δανέλλη, Ψαριανού και Αμυρά ζητά το Ποτάμι

-

Να παραδώσουν τις έδρες τους καλεί το Ποτάμι τους βουλευτές Σπύρο Δανέλλη, Γιώργο Αμυρά, Γρηγόρη Ψαριανό, οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος καυτηρίασαν με σκληρές εκφράσεις ξαφνικές αποχωρήσεις των τριών βουλευτών, οι οποίοι, σύμφωνα με το Ποτάμι, παρά τις επανειλημμένες  διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Το Πολιτικό Συμβούλιο εκτιμά ότι απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά. Τονίζει επίσης ότι παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του.

Με αφορμή μάλιστα την επέτειο της ίδρυσής του, την  την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, το Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισε να πραγματοποιήσει στην Αθήνα μεγάλη συνάντηση των στελεχών και των Αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα. Θέτοντας έτσι την 26η Φεβρουαρίου ως «ορόσημο για την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.