Βραζιλία: Νεαρό ζευγάρι σκότωσε φίλη έγκυο για να της κλέψουν το μωρό...

-

Μια έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε στη Βραζιλία με φρικτό τρόπο από γνώριμή της, επειδή η τελευταία είχε αποβάλει πρόσφατα και είχε έμμονη ιδέα να κλέψει το μωρό της φίλης της.

Συνεργός ήταν και ο σύντροφος της 25χρονης δράστιδος. Το δε έγκλημα ήταν προμελετημένο από διμήνου και η δράστις αν και είχε αποβάλει, παρουσιαζόταν ως έγκυος ώστε να γίνει πιστευτό ότι ήταν δικό της το παιδί που σκόπευε να βγάλει από την κοιλιά της φίλης της... Συνεληφθη όταν μετά το αποτρόπαιο έγκλημα πήγε με τον 44χρονο σε νοσοκομείο και δήλωσαν ότι γέννησε στο δρόμο και ανησυχούσε για το βρέφος.

Εκεί οι γιατροί είδαν ότι το σώμα του βρέφους είχε μαχαιριές σε διάφορα σημεία και παρότι δεν κινδύνευε η ζωή του, αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όσα έλεγαν οι "γονείς", όταν δε επέμειναν να εξετάσουν την "λεχώνα", διαπίστωσαν την προ εξαμήνου αποβολή, αλλά όχι πρόσφατη γέννα όπως εκείνη ισχυριζόταν. Η δράστις δεν φαίνεται να ειχε ψυχιατρικό νόσημα και μάλιστα είχε και κατάστημα χαρτικών, στο οποίο για ένα διάστημα είχε προσλάβει για λίγο  την άτυχη έγκυο -καθηγήτρια στο επάγγελμα.

Η έγκυος, επειδή ήταν διαβητική, δεν μπορούσε να εργασθεί λόγω κορωνοϊού.

Η 24χρονη εγκυμονούσα Flavia Godinho Mafra ειδοποιήθηκε από την "φίλη"της να πάει σε πάρτι για τον ερχομό -υποτίθεται- του μωρού. Εκεί δολοφονήθηκε απο την 26χρονη και το παιδί αφαιρέθηκε, ζωντανό, από το σώμα της. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, η φίλη της είχε πρόσφατα χάσει το δικό της μωρό από αποβολή και προέβη στην αποτρόπαια αυτή πράξη, διότι της είχε γίνει έμμονη ιδέα να κλέψει ένα μωρό.

Ο σύζυγός της και συνένοχός της μάλιστα χτύπησε πρώτος την έγκυο με ένα τούβλο στο κεφάλι και εν συνεχεία της άνοιξαν την κοιλιά. Ο ιατροδικαστής πάντως έκρινε ότι η αιτία θανάτου ήταν το τραύμα στην κοιλιά και όχι τα χτυπήματα με το τούβλο.

Το μωρό, το οποίο είναι κοριτσάκι, ονομάστηκε Σεσίλια, είναι ζωντανό και φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο. Παραμένει ακόμα ωστόσο στο νοσοκομείο, όπου του χορηγούνται αντιβιοτικά.

Το ανατριχιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στην πόλη Canelinha της νότιας Βραζιλίας. Το ζευγάρι θα κατηγορηθεί όχι μόνον για το φόνο της άτυχης γυναίκας, αλλά και για πρόκληση σοβαρών βλαβών στο έμβρυο κατά την διάρκεια της φρικτής καισαρικής τομής.

Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας είναι σε κατάσταση σοκ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.