Επεισόδια αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στο ΑΠΘ (video)

Επεισόδια αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στο ΑΠΘ (video)
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Μαίνονται τα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας που ξεκίνησαν  campus έπειτα από τις εργασίες αποκατάστασης της υπό κατασκευή βιβλιοθήκης στη Σχολή Θετικών Επιστημών, που προηγουμένως είχε βανδαλιστεί.

Η είσοδος της Πρυτανείας του ΑΠΘ έγινε “γυαλιά-καρφιά”, καθώς εισέβαλαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπει στον χώρο. Το κλίμα είναι τεταμένο, καθώς εκεί βρίσκονται και φοιτητικοί σύλλογοι, μαζί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια έχουν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (10.5.2022), έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν κάνει και μία προσαγωγή.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι